IBLmini

Kompakt og billig maskine til kompressorer med lav luftflow

IBLmini er det perfekte valg til de virksomheder, som kunne tænke sig at have muligheden for at rengøre små dele og overflader uden at have de almindelige begrænsninger som en kompresser med lille luftflow giver. Dagligt vedligehold af procesudstyr og elektronik eller dele som bare skal rengøres en gang imellem udføres nemt med IBLmini’en.

Luftkrav
Den store fordel ved IBLmini - udover prisen - er at den er udviklet til at kunne bruges udelukkende med fabriksluft. De fleste fabrikker har et tryk på 7-8 bar tilgængeligt med en luft volume på mellem 500-3000 liter/min, hvilket vil være tilstrækkeligt til at udføre de fleste rengøringsopgaver med et tilfredsstillende resultat.

Dyser og blæseslange
Standard fladdyser (3 og 5 mm) i aluminium er fremstillet til lav luftflow og kombineret med den 3 meter - 1/2" letvægtsslange, har operatøren et brugervenligt set-up. For at få det bedste rengøringsresultat ved et luftforbrug under 1000 L /min, skal den 3 mm fladdyse bruges, og tørispillerne skal være max. 2,2 mm eller mindre. Ved brug af standard industri tørispiller på 3mm, skal 5mm fladdysen bruges. The standard 3 and 5 mm flat aluminum nozzles are ma¬chined for low air flow and together with the lightweight 3 meter ½ inch blast hose, the operator has an easy to han¬dle set-up. To achieve the optimum cleaning performance for air consumption under 1000 L/min, then the flat 3 mm nozzle should be used and the dry ice pellet size should be 2,2 mm or smaller. If using the 3 mm industry standard dry ice pellets then the 5 mm flat nozzle should be used.

Kontrol
Tørisforbruget kan reguleres fra 10 til 30 kg/time og trykket kan justeres fra 2 til 16 bar.

Nem håndtering, transport og opbevaring
Med en vægt på kun 29 kg, og dimensioner på 550x480x895 mm, kan maskinen nemt løftes ind i en bil og kræver ikke meget opbevaringsplads. Maskinen er nem at transportere til rengøringsstedet samt flytte under et rengøringsjob, takket være hjul og den praktiske holder til blæseslangen.

Tekniske data:
Højde (med håndtaget i laveste position): 610 mm
Højde (med håndtaget i højeste position): 895 mm
Bredde: 480 mm
Dybde: 550 mm
Vægt: 29 kg
Kapacitet for tørisbeholder: 8 kg
Tøris forbrug: 10 til 30 kg/time
Luftkrav: 2 to 12 bar
Tøris størrelse (3mm fladdyse)
Tøris størrelse (5mm fladdyse)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews