IBL 4000

Med IBL4000 har vi brugt avanceret teknologi og årtier af erfaring til at skabe en enestående kraftig og brugervenlig tøris rengøringsmaskine. Fokus er sat på problemfri operation med maksimal rengøringseffekt.

Fjernstyring af tryk og tørisforbrug
Når man tøris rengøre sensorer og andre sensible komponenter er man nødt til at kunne justere blæse trykket. Med den indbyggede fjernbetjening af tryk og luft mængde i pistolen, er det ikke nødvendigt at gå tilbage til maskinen for at foretage optimering af rengøringsresultatet og samtidig indstille således at tørisforbruges reduceres til et minimum. Dette giver en væsentlig besparelse på forbrugsmaterialet (tøris).

1 tomme flow hele vejen igennem
For at opnå maksimal rengøringseffekt er det væsentligt at tøris pillerne ikke ødelægges i deres vej til dysen. Vi har derfor designet specielle koblinger og airlock, så der ikke opstår forhindringer eller kanter, som kan give trykfald eller forringet rengøring.


Gevind koblinger
Med IBL4000 er det sikkerhed først. For at undgå mulige uheld bliver alle slanger leveret med gevindskåret sikkerhedskoblinger.

Luft styring
IBL4000 er udstyret med luftstyringskomponenter fra FESTO. Dette sikker en lang levetid, men også an problemfri betjening af maskinen, selvom luftforsyningen skulle have urenheder fra kompressoren. Det er dog stadig anbefalet at luften der bruges til tøris rengøring er ren og tør, da urenheder ellers bliver aflejret på de maskiner eller emner, som rengøres.

Alle dyser er inkluderet
Som standard for IBL4000 medfølger der en lang dyse, for maksimal rengøringseffekt samt en kort for øget bevægelighed i områder med begrænset plads. For at kunne opnå maksimal rengøringseffekt medfølger der 3 valgfrie dyse indsatser (4-5-6-7-8-9-10 mm). Dette gør at der kan vælges en optimal konfiguration baseret på det tilgængelige tryk og luftmængde. Lavere luftmængde er lig med mindre dyse indsats.


Indbygget værktøjskasse
Den indbyggede værktøjskasse beskytter dyser, pistol og andet. Det betyder også, at man ikke skal slæbe på andre kasser eller bokse for at have det hele med frem til der hvor der skal rengøres.

Aftagelig tørisbeholder
Hvis der er overskydende tøris I beholderen når man er færdig med jobbet eller skal have pause, så kan tørisbeholderen nemt løftes ud af maskinen og tømmes tilbage i tøriscontaineren. Det klares på sekunder ved at fjerne et sidepanel og demontere luftslangen til vibratoren (quick-kobling). Der er ikke brug for værktøj til dette. Med en volume på 25 kg tøris i beholderen har man en lang operationstid før der skal genopfyldes.

Dimensioner:
Bredde: 540 mm
Højde: 1050 mm
Længde: 730 mm
Vægt: 92 kg

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews