IBL 3000

Tøris rengøringsmaskinen IBL3000 blev udviklet i tæt samarbejde med en kunde, som havde et specifikt behov for at tøris rengøre i omgivelser med mange udfordringer. Størrelse og nem betjening kombineret med den kendte styrke fra IBL4000 var hovedpunkterne.

Maskinen kan med en bredde på kun 400 mm nemt passere gennem smalle passager og specielt mellem maskiner og robotter i produktionen. Det giver derved operatøren mulighed for at komme tættere på de maskiner/område, som skal rengøres samt at kortere blæseslanger giver en bedre og mere effektiv rengøring..

Tøris beholder
At maskinen er small betyder ikke en mindre tøris beholder. Som på IBL4000 har BL3000 en kapacitet på 25 kg tøris, som for de fleste rengøringsopgaver betyder ca. 30 minutter rengøring før maskinen skal genopfyldes. Beholderen er ikke aftagelig, så at overskydende tøris nemt kan hældes tilbage i en tøris container (kun på IBL4000 og IBL5000), men for den kan, for nem serviceadgang til airlock, afmonteres på under 10 minutter..

At betjene og flytte maskiner rundt i områder med begrænset bevægelighedsmuligheder øger også risikoen for beskadigelse af blasteren. Derfor har vi designet maskinen, så knapper til betjeningen er beskyttet bag håndtagene.

Prisen er vigtig
Et andet parameter er selvfølgelig pris. Til sammenligning med IBL4000 så leveres IBL3000 uden værktøjskasse eller fjernbetjening af tøris mængde eller tryk på pistolen (kan leveres som option) og der medfølger som standard kun 1 kort dyse med 3 forskellige dyse indsatser.

 Velkendte fordele
 IBL3000 har selvfølgelig alle de kendte fordele fra IBL4000. Store punkterfrie hjul, 1 tomme luftflow gennem alle komponenter, alle luftkomponenter fra FESTO. Elektrisk styring af tryk, som medfører at luften kun skal igennem en komponent. 7 meter kraftig, silikonefri blæseslange.
Dimensioner:
Bredde: 400 mm
Højde: 1110 mm
Længde: 780 mm
Vægt: 80 kg

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews